Forum użytkowników samochodów marki Lexus ES,GS,IS,LS,LX,RX,SC,LFA
Znawca
Fajny SC powodzenia w modach
Moderator
No wlasnie taki sam spojler miałem zalozyc , ale rozmysliem sie w ostatnim momencie ,zobaczymy jak bedzie to wygladac narazie auto jest u lakiernikam.
jakie felgi kupiles pochwal sie ??I oczywiscie gratuluje auta i zycze powodzenia w modach .
POzdrawiam
takie ładna fura i tak zjechali następce SC ze serce boli
Moderator
Klexus przyznajec ci racje ze w nowym Sc brak agresywonsci , ale jak je troche zrobic to potrafi tez niezle wygladac.
spoiler ładnie wygląda ... ja bym się skusił ... co do następcy to na ulicy i tak robi wrażenie ... ja takiego widziałem na mckwaczu w Czeladzi pod M1, no to ludziom się podobało.
ja od razu zajrzałem do cenników czy może nie skopałem zakupu ale niestety .. nie moja liga cenowa
coś znalazłem ... na tego mnie stać jeszcze będzie :0)
http://allegro.pl/show_item.php?item=972723476
Ostatnio edytowany przez Thorgal1 (2010-03-25 22:54:14)
Bardzo fajniutki SC i chyba żadkośc z manualną skrzynią???? kuki13 jakie zawieszenie wkładasz do swojej furki????
A więc SC z manualem to faktycznie rarytas, poszukiwany nawet w USA tym bardziej cieszę się że mam takiego rodzynka. Jak dodamy do tego że samochód jest od nowości w Polsce, że jestem jego drugim właścicielem i że był serwisowany w autoryzowanym serwisie to robi się naprawdę miło
, chociaż żeby aż tak nie koloryzować dodam że ma też swoje wady z którymi uparcie walczę.
Co do zawieszenia to udało mi się znaleźć pewną używkę w bardzo dobrym stanie z UK, bez żadnych szaleństw, nie chcę aby samochód był twardy jak stołek, takie samochody już miałem- w kazdym razie będzie założony KYB New SR Special oraz sprężyny -30, myślę że w ciągu 2 tygodni uda mi się je założyć wtedy będzie dalsza część zdjęć Zawieszenie ściągnięte z Supry mam nadzieję że nie będzie problemów przy montażu
Uwaga poniżej update z dnia 27.03 nowe felgi, w ciągu tygodnia max dwóch będzie jeszcze z nowym zawieszeniem chociaż trzeba powiedzieć że z samymi felgami jest widoczna spora poprawa trakcji
Lepiej z felgami jak oceny??
Ostatnio edytowany przez kuki13 (2010-03-27 20:45:21)