Forum użytkowników samochodów marki Lexus ES,GS,IS,LS,LX,RX,SC,LFA
Użytkownik
Mysle ze to niezla maszyna moze byc,wzystko w orginale i te kola ,gadalem z gosciem,chce za niego £1300 i mieszka 25km odemnie,az boje sie pojechac,bo chyba wroce na dwa auta
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? … MEBOFFX:IT
Użytkownik
kurde,szkoda mi troche mojego IS'a,bo musialbym go sprzedac,jak by niebylo stan idealny,50000mil,no i pewnie nie znajde nikogo kto mi da z niego odpowiednia cene,ale gosc pisze cos o wymiance,moze bedzie zainteresowany motocyklem,tak czy tak moge miec tylko jedno auto
legato97 ja nie bardzo w temacie GSuff,ale wydaje mi sie,ze ten srebrny GS jest jak by niebylo unikatowym modelem w tych czasach ??
Użytkownik
legato97 a jak na oko rozpoznac wersje T3 ??
To jest wlasnie oryginalny sport, tu sie nikt nie bawi w robienie na ala , jest oryginalnie nizszy, 18 borbeta takie jak widzisz, szersze z tylu, w normalnej wersji 16, takie same do okola, no i lisc na klapie bagaznika, pare koni wiecej ma tez ale od 0-60 wolniejszy z racji szerokiego lacza z tylu.
no i najwazniejsze z tego co m i wiadomo wiekszosc wersji Sport mialo manualna skrzynie biegow.
Ostatnio edytowany przez legato97 (2010-09-27 15:34:42)
Użytkownik
sprawdzalem a-tradera,jest tego troche,ten jest blisko,dlatego sie zainteresowalem do nastepnego mam kilka godzin jazdy,srebrny kolor tez jakis takis siakis tyle ze wzystko w orginale,a jesli chodzi o GSa po modach to walil bym chyba po tego,smacznie wyglada lakierowanie w takich kolorach
http://www.autotrader.co.uk/classified/ … ?logcode=p
Ostatnio edytowany przez retap8 (2010-09-27 14:50:33)
Oryginalne borbety fajniejsze niz te co pokazales, sreberko dobrze wyglada, bo tu dwa kolory, lipa jak nic, mody sam sobie mozesz robic, najfajniejsza sprawa jaka tylko, wiesz ze ty go zrobles, ja bym podjchal przejechal sie z ciekawosci nawet
Użytkownik
dzwonilem, jade za 30 min zobaczyc Lexika
ps.legato97 daj mi do siebie adres,zeby w razie czego moja dziewczyna zabila Ciebie a nie mnie
Użytkownik
sprzedaje to sympatyczny starszy pan,moze byc niezly sprzet.Jest cos w GS na co powinienem szczegolnie zwrocic uwage ??
No z zewnatrz kuknij czy np nie ma niespasowanych czesci, czy odcieni lakieru roznych, przy tym przebiegu skora moze byc juz podniszczona ale bez przesady, zobacz jak na motach przechodzil, czy facet cos wkladal w niego, przy jezdzie pusc kiere i zobacz czy zbieznosc dobra, oblukaj CD czy smiga i klima daje chlodem, spryskiwacze wszystkie lamp tez, i po zgaszeniu silnika nie przejmuj sie dzwiekiem wydechu, to odudowa aluminiowa wydechu, ten tp tak ma, no i rozrzad kiedy zmieniony
Użytkownik
dzieki legato97,wlasnie wrocilem i jedyna pozytywna mysl z tej wyprawy,jest taka ze docenilem stan mojego IS
ładny ten gs i ta fela mu naprawde pasuje , bo orginał 16" to pasuje jak świni siodło
Użytkownik
Wiec tak,z daleka bomba:) ale potem to conajmniej 3 elementy do malowania,+4 kola,bo farba platami odchodzila,rdza go lapala z kazdej strony,wyciek z uszczelki pod glowica,no i ogolnie zaniedbany,az zielono sie w nim robilo jakby stal ze 3 miesiace z szybami otwartymi,osobiscie wolalbym dac 2 razy wiecej za zadbane auto,niz pakowac pieniadze w takie
Użytkownik
forest napisał:
a to chyba normalne na wyspach.... (?)
no niestety,ale sa tez rarytasy :] jak moj
albo soc takiego http://cgi.ebay.co.uk/1999-Lexus-GS-300 … 439b803b97
Ostatnio edytowany przez retap8 (2010-10-02 13:29:34)